BLUSENDE RASK! KJØP DETTE UTROLIG TEMA NÅ FOR SUKSESSEN TIL DIN VIRKSOMHET!

Personvernerklæring

  1. Introduksjon
    1.1 
    Vi er forpliktet til å ivareta personvernet til besøkende på nettstedet vårt, service
    brukere, enkeltkunder og kundepersonell.
    1.2 Denne policyen gjelder der vi opptrer som behandlingsansvarlig mht
    personopplysningene til slike personer; med andre ord, hvor vi bestemmer
    formål og midler for behandlingen av disse personopplysningene.
    1.3 Nettstedet vårt inneholder personvernkontroller som påvirker hvordan vi vil behandle
    dine personlige data. Ved å bruke personvernkontrollene kan du spesifisere om
    du ønsker å motta direkte markedsføringskommunikasjon og begrense
    innsamling, deling og publisering av dine personopplysninger. Du kan få tilgang til
    personvernkontroller via kontoinnstillingene dine.
    1.4 Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. I den grad disse informasjonskapslene ikke er strengt tatt
    nødvendig for å tilby nettstedet og tjenestene våre, vil vi be deg om det
    samtykke til vår bruk av informasjonskapsler når du besøker nettstedet vårt for første gang.
    1.5 I denne policyen refererer "vi", "oss" og "vår" til burchda.net. For mer informasjon om oss, se avsnitt
    14.
  2. Personopplysningene vi samler inn
    2.1
     I denne seksjon 2 har vi angitt de generelle kategoriene av personopplysninger som
    vi behandler og, i tilfelle av personopplysninger som vi ikke har innhentet direkte
    fra deg, informasjon om kilden og spesifikke kategorier av disse dataene.
    2.2 Vi kan behandle data som gjør det mulig for oss å komme i kontakt med deg ("kontaktdata").
    Kontaktdataene kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer,
    postadresse og/eller kontoidentifikatorer for sosiale medier. Kilden til
    kontaktdata er deg og/eller din arbeidsgiver. Hvis du logger inn på nettstedet vårt ved hjelp av en
    sosiale medier-konto, vil vi innhente elementer av kontaktdataene fra
    relevant kontoleverandør for sosiale medier.
    2.3 Vi kan behandle nettstedets brukerkontodata ("kontodata"). De
    kontodata kan inkludere kontoidentifikator, navn, e-postadresse,
    bedriftsnavn, kontoopprettelse og endringsdatoer, nettstedinnstillinger og
    markedsføringspreferanser. Hvis du logger inn på nettstedet vårt ved hjelp av et sosialt medium
    konto, vil vi innhente elementer av kontodataene fra den relevante sosiale
    mediekontoleverandør.
    2.4 Vi kan behandle informasjon knyttet til transaksjoner, inkludert kjøp av
    varer og/eller tjenester, som du inngår hos oss og/eller gjennom vår nettside
    ("transaksjonsdata"). Transaksjonsdataene kan inkludere ditt navn, din
    kontaktinformasjon, betalingskortdetaljene dine (eller andre betalingsdetaljer) og
    transaksjonsdetaljer. Kilden til transaksjonsdataene er deg og/eller vår
    leverandør av betalingstjenester.
    2.5 Vi kan behandle informasjon som finnes i eller relatert til enhver kommunikasjon
    som du sender til oss eller som vi sender til deg ("kommunikasjonsdata"). De
    kommunikasjonsdata kan inkludere kommunikasjonsinnhold og metadata
    knyttet til kommunikasjonen. Vår nettside vil generere metadata
    knyttet til kommunikasjon gjort ved hjelp av nettsidens kontaktskjemaer.
    2.6 Vi kan behandle data om din bruk av nettsiden og tjenestene våre ("bruk
    data"). Bruksdataene kan inkludere din IP-adresse, geografiske plassering,
    nettlesertype og versjon, operativsystem, henvisningskilde, besøkslengde,
    sidevisninger og nettstedsnavigasjonsstier, samt informasjon om
    timing, frekvens og mønster for tjenestebruken din. Kilden til bruken
    data er vårt analytiske sporingssystem.
  3. Formål med behandling og juridisk grunnlag
    3.1
     I denne del 3 har vi angitt formålene vi kan behandle
    personopplysninger og det juridiske grunnlaget for behandlingen.
    3.2 Drift – Vi kan behandle dine personopplysninger for formålet med
    drift av nettstedet vårt, behandling og oppfyllelse av bestillinger, gir våre
    tjenester, levering av varer, generering av fakturaer, regninger og annen betalingsrelatert dokumentasjon og kredittkontroll. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen
    er våre legitime interesser, nemlig riktig administrasjon av nettstedet vårt,
    tjenester og virksomhet.
    3.3 Publikasjoner – Vi kan behandle kontodata for publiseringsformål
    slike data på nettstedet vårt og andre steder gjennom våre tjenester i samsvar
    med dine uttrykkelige instruksjoner. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er samtykke.
    3.4 Relasjoner og kommunikasjon – Vi kan behandle kontaktdata,
    kontodata, transaksjonsdata og/eller kommunikasjonsdata for formålene
    for å administrere relasjonene våre, kommunisere med deg (unntatt
    kommunikasjon med henblikk på direkte markedsføring) via e-post, SMS, post,
    telefon, yte støttetjenester og klagebehandling. Det rettslige grunnlaget
    for denne behandlingen er våre legitime interesser, nemlig kommunikasjon med
    våre besøkende på nettstedet, tjenestebrukere, enkeltkunder og kunder
    personell, vedlikehold av relasjoner og forsvarlig administrasjon av
    vår nettside, tjenester og virksomhet.
    3.5 Direkte markedsføring – Vi kan behandle kontaktdata, kontodata og/eller
    transaksjonsdata med det formål å opprette, målrette og sende direkte
    markedskommunikasjon via e-post, SMS, post og ta kontakt pr
    telefon for markedsføringsrelaterte formål. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen
    er samtykke.
    3.6 Forskning og analyse – Vi kan behandle bruksdata og/eller transaksjoner
    data med det formål å undersøke og analysere bruken av nettstedet vårt og
    tjenester, samt å undersøke og analysere andre interaksjoner med våre
    virksomhet. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er samtykke.
    3.7 Oppbevaring av journal – Vi kan behandle dine personopplysninger med henblikk på
    opprette og vedlikeholde våre databaser, sikkerhetskopier av våre databaser og
    våre forretningsopptegnelser generelt. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er vår
    legitime interesser, nemlig å sikre at vi har tilgang til alle
    informasjon vi trenger for å drive virksomheten vår på en riktig og effektiv måte
    i samsvar med denne policyen.
    3.8 Sikkerhet – Vi kan behandle dine personopplysninger for sikkerhetsformål
    og forebygging av svindel og annen kriminell aktivitet. Rettsgrunnlaget for dette
    behandling er våre legitime interesser, nemlig beskyttelsen av nettstedet vårt,
    tjenester og virksomhet, og beskyttelse av andre.
    3.9 Forsikring og risikostyring – Vi kan behandle dine personopplysninger
    der det er nødvendig for å oppnå eller opprettholde forsikring
    dekning, håndtering av risiko og/eller innhenting av profesjonelle råd. Det juridiske
    grunnlaget for denne behandlingen er våre legitime interesser, nemlig de riktige
    beskyttelse av vår virksomhet mot risiko.
    3.10 Juridiske krav – Vi kan behandle dine personopplysninger der det er nødvendig for
    etablering, utøvelse eller forsvar av rettskrav, enten det er i retten
    saksgang eller i en administrativ eller utenrettslig prosedyre. Det rettslige grunnlaget
    for denne behandlingen er våre legitime interesser, nemlig beskyttelse og
    hevdelse av våre juridiske rettigheter, dine juridiske rettigheter og andres juridiske rettigheter.
    3.11 Lovlig overholdelse og vitale interesser – Vi kan også behandle dine personlige
    data der slik behandling er nødvendig for å overholde en lov
    forpliktelse som vi er underlagt eller for å beskytte dine vitale interesser eller
    en annen fysisk persons vitale interesser.
  4. Gi dine personlige data til andre
    4.1
     Vi kan utlevere dine personopplysninger til våre speditører og fraktpartnere
    i den grad det er rimelig nødvendig for å oppnå eller opprettholde
    effektive vareleveranser.
    4.2 Dine personlige data som lagres i vår nettsidedatabase vil bli lagret på serverne
    av våre hostingtjenesteleverandører.
    4.3 Finansielle transaksjoner knyttet til vår nettside og tjenester kan håndteres av
    våre betalingstjenesteleverandører, PayPal, 2Checkout. Vi deler transaksjonen
    data med våre betalingstjenesteleverandører kun i den grad det er nødvendig for
    formål med å behandle betalingene dine, refundere slike betalinger og handle
    med klager og spørsmål knyttet til slike betalinger og refusjoner. Du kan
    finne informasjon om betalingstjenesteleverandørenes personvernregler og
    praksis på https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/useragreementfull https://www.2checkout.com/legal/terms/.
    4.4 I tillegg til de spesifikke utleveringene av personopplysninger som er angitt i denne delen
    5, kan vi utlevere dine personopplysninger der slik utlevering er nødvendig for
    overholdelse av en juridisk forpliktelse som vi er underlagt, eller for å
    beskytte dine vitale interesser eller vitale interesser til en annen fysisk person. Vi
    kan også utlevere dine personopplysninger der slik utlevering er nødvendig for
    etablering, utøvelse eller forsvar av rettskrav, enten det er i retten
    saksgang eller i en administrativ eller utenrettslig prosedyre.
  5. Internasjonal overføring av dine personopplysninger
    5.1
     I denne seksjon 5 gir vi informasjon om omstendighetene der
    dine personopplysninger kan bli overført til et tredjeland under Storbritannia og/eller EU
    databeskyttelsesloven.
    5.2 Hostingfasilitetene for nettstedet vårt er lokalisert i EU. De kompetente dataene
    vernemyndighetene har foretatt en tilstrekkelighetsvurdering mht
    databeskyttelseslovene i hvert av EU-landene.
    5.3 Du godtar at personopplysninger som du sender inn for publisering gjennom
    nettsiden eller tjenestene våre kan være tilgjengelige, via internett, over hele verden.
    Vi kan ikke forhindre bruk (eller misbruk) av slike personopplysninger av andre.
  6. Oppbevaring og sletting av personopplysninger
    6.1
     Denne seksjon 6 beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for dataoppbevaring, som er
    designet for å bidra til å sikre at vi overholder våre juridiske forpliktelser i forhold
    til oppbevaring og sletting av personopplysninger.
    6.2 Personopplysninger som vi behandler til ethvert formål eller formål skal ikke oppbevares
    lenger enn det som er nødvendig for det eller de formålene.
    6.3 Vi beholder dine personlige data som følger:
    (A) kontaktdata vil bli oppbevart i minimum 1 år etter
    datoen for den siste kontakten mellom deg og oss, og for en
    maksimalt 3 år etter den datoen;
    (B) kontodata vil bli oppbevart i minimum 1 år etter
    datoen for lukking av den aktuelle kontoen, og for en maksimal periode
    3 år etter denne datoen;
    (C) transaksjonsdata vil bli oppbevart i minimum 1 år
    etter transaksjonsdatoen, og for en maksimal periode på 3
    år etter denne datoen;
    (D) kommunikasjonsdata vil bli oppbevart i minimum 1 år
    etter datoen for den aktuelle kommunikasjonen, og for en
    maksimalt 3 år etter den datoen; og
    (E) bruksdata vil bli oppbevart i 1 år etter innsamlingsdatoen.
    6.4 Uavhengig av de andre bestemmelsene i denne seksjon 6, kan vi beholde din
    personopplysninger der slik oppbevaring er nødvendig for å overholde en lov
    forpliktelse som vi er underlagt, eller for å beskytte dine vitale interesser
    eller vitale interesser til en annen fysisk person.
  7. Dine rettigheter
    7.1
     I denne seksjon 7 har vi listet opp rettighetene du har under data
    beskyttelsesloven.
    7.2 Dine hovedrettigheter i henhold til databeskyttelsesloven er:
    (A) rett til tilgang – du kan be om kopier av dine personopplysninger;
    (B) rett til retting – du kan be oss om å rette feil
    personopplysninger og for å fullføre ufullstendige personopplysninger;
    (C) rett til sletting – du kan be oss om å slette dine personopplysninger;
    (D) retten til å begrense behandlingen – du kan be oss om å begrense
    behandling av dine personopplysninger;
    (E) rett til å protestere mot behandling – du kan protestere mot behandlingen
    av dine personlige data;
    (F) rett til dataportabilitet – du kan be om at vi overfører din
    personopplysninger til en annen organisasjon eller til deg;
    (G) rett til å klage til en tilsynsmyndighet – det kan du
    klage på vår behandling av dine personopplysninger; og
    (H) rett til å trekke tilbake samtykke – i den grad det rettslige grunnlaget for
    vår behandling av dine personopplysninger er samtykke, du kan trekke det tilbake
    samtykke.
    7.3 Disse rettighetene er underlagt visse begrensninger og unntak. Du kan lære
    mer om rettighetene til registrerte ved å besøke
    https://edpb.europa.eu/our-work-tools/general-guidance/gdpr-guidelinesrecommendations-best-practices_en and https://ico.org.uk/fororganisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protectionregulation-gdpr/individual-rights/.
    7.4 Du kan utøve alle dine rettigheter i forhold til dine personopplysninger ved
    skriftlig varsel til oss ved å bruke kontaktdetaljene angitt nedenfor.
  8. Om cookies
    8.1
     En informasjonskapsel er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som
    sendes av en nettserver til en nettleser og lagres av nettleseren. De
    identifikator sendes deretter tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en
    siden fra serveren.
    8.2 Informasjonskapsler kan enten være "vedvarende" informasjonskapsler eller "session" informasjonskapsler: en vedvarende
    informasjonskapselen vil bli lagret av en nettleser og vil forbli gyldig til den er satt
    utløpsdato, med mindre den er slettet av brukeren før utløpsdatoen; en økt
    informasjonskapsel, på den annen side, vil utløpe ved slutten av brukerøkten, når
    nettleseren er lukket.
    8.3 Informasjonskapsler kan ikke inneholde informasjon som personlig identifiserer en bruker, men
    personopplysninger som vi lagrer om deg kan være knyttet til informasjonen
    lagret i og hentet fra informasjonskapsler.
  9. Cookies som vi bruker
    9.1
     Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:
    (A) autentisering og status – vi bruker informasjonskapsler for å identifisere deg når du
    besøk nettstedet vårt og mens du navigerer på nettstedet vårt, og for å hjelpe oss
    avgjøre om du er logget inn på nettstedet vårt;
    (B) handlekurv – vi bruker informasjonskapsler for å opprettholde statusen for handlen din
    handlekurv mens du navigerer på nettstedet vårt;
    (C) personalisering – vi bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om din
    preferanser og for å tilpasse nettstedet vårt for deg;
    (D) sikkerhet – vi bruker informasjonskapsler som en del av sikkerhetstiltakene som brukes
    for å beskytte brukerkontoer, inkludert å forhindre uredelig bruk av pålogging
    legitimasjon, og for å beskytte nettstedet og tjenestene våre generelt;
    (E) annonsering – vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å vise annonser som
    vil være relevant for deg;
    (F) analyse – vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere bruken og
    ytelsen til nettstedet og tjenestene våre; og
    (G) samtykke til informasjonskapsler – vi bruker informasjonskapsler for å lagre dine preferanser i forhold
    til bruken av informasjonskapsler mer generelt.
  10. Cookies brukt av våre tjenesteleverandører
    10.1
     Våre tjenesteleverandører bruker informasjonskapsler og disse informasjonskapslene kan lagres på din
    datamaskin når du besøker nettstedet vårt.
    10.2 Vi bruker Google Analytics. Google Analytics samler inn informasjon om bruken
    av nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonen som samles inn brukes til
    lage rapporter om bruken av nettstedet vårt. Du kan finne ut mer om
    Googles bruk av informasjon ved å besøke
    https://www.google.com/policies/privacy/partners/ and you can review
    Googles personvernregler på https://policies.google.com/privacy.
  11. Administrere informasjonskapsler
    11.1
     De fleste nettlesere lar deg nekte å akseptere informasjonskapsler og slette informasjonskapsler.
    Metodene for å gjøre det varierer fra nettleser til nettleser, og fra versjon til
    versjon. Du kan imidlertid få oppdatert informasjon om blokkering og
    sletting av informasjonskapsler via disse lenkene:
    (A) https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);
    (B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protectionfirefox-desktop (Firefox);
    (C) https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Opera);
    (D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internetexplorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
    (E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-andwebsite-data-sfri11471/mac (Safari); and
    (F) https://support.microsoft.com/en-gb/help/4468242/microsoft-edgebrowsing-data-and-privacy (Edge).
    11.2 Blokkering av alle informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange
    nettsteder.
    11.3 Hvis du blokkerer informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke alle funksjonene på vår
    nettside.
  12. Endringer
    12.1 Vi kan oppdatere denne policyen fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på
    vår nettside.
    12.2 Du bør sjekke denne siden av og til for å sikre at du er fornøyd med noen
    endringer i denne policyen.
    12.3 Vi kan varsle deg om betydelige endringer i denne policyen via e-post

Hva ser du etter?

Bli med vår mailingliste

Hold deg informert! Månedlige tips, spor og rabatt.

Din handlekurv